Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

Prevroč filmski seks

somrak Žurnal24 main
Režiser filma Jutranja zarja – 1. del je izdal, zakaj so morali ljubezenski prizor med Bello in vampirjem Edwardom popraviti.

Prihodnji teden v kinematografe prihaja četrto nadaljevanje sage Somrak z naslovom Jutranja zarja – 1. del. Novi del zgodbe o Belli in vampirju Edwardu bo nekaj prav posebnega, saj bosta glavna junaka pristala v postelji.

Ker sta Kristen Stewart in Robert Pattinson tudi v resničnem življenju par, jima snemanje vročih prizorov ni delalo preglavic. To je opazil tudi režiser, ki je bil mnenja, da je treba seks prizore posneti še enkrat, saj so bili preveč realni. "Za seks pred kamero obstajajo jasne smernice. Kristen se je preveč vživela," je povedal Bill Condon, ki ga je zaskrbelo, da si bodo film zaradi spalničnih prizorov lahko ogledali le starejši od 16 let.

Da prizor ni bil romantičen, ampak bolj podoben porniču, je po snemanju priznala tudi glavna igralka. Kristen je namreč izjavila, da ta scena ni bila prav nič "somrakovska".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.