Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Prezgodaj za napol gole dojke?

Moj dragi zmore Planet TV
Pretekli petek je moral moški v šovu Moj dragi zmore uganiti velikost nedrčka. Izziv ni bil vsem po godu, pravi naš vir.

Šov Moj dragi zmore, ki ga predvajajo na Planet TV, je moškim pretekli petek postregel s pravo poslastico. V enem od izzivov je moral močnejši spol namreč ugibati velikost nedrčka oziroma košarice.

V ta namen so studio obiskala brhka dekleta, ki so občinstvu skozi odprtino pokazala svoje oprsje. To je bilo razkrito, bradavice pa so bile prikrite, tako kot tudi obraz deklet. Ta so sicer iskali tudi s pomočjo agencije Avdicija.com, ki jim je za nastop v omenjeni oddaji ponujala 40 evrov bruto, kar je približno 25 evrov neto.

Iz neuradnih, a zanesljivih virov smo izvedeli, da so na Planet TV po oddaji prejeli nekaj klicev gledalcev. Nekateri so idejo za izziv pohvalili, drugi pa se ob njo spotaknili, saj se jim prikazovanje na pol golega oprsja v zgodnjih večernih urah ni zdelo primerno.

Na Planet TV pravijo, da niso prejeli pritožb in "da dosledno spoštujemo določbe zakona o medijih ter zakona o avdiovizualnih medijskih storitvah. Morebitne vsebine z elementi, ki niso primerni za mladoletne osebe, objavljamo v za to primernem času in jih kot občutljive vsebine tudi ustrezno označimo. Seveda pa je gledalcev televizije v Sloveniji veliko, kar pomeni tudi veliko okusov in mnenj. In seveda se najdejo posamezniki, ki se jim katera od vsebin ne zdi primerna, zato na Planet TV spoštujemo standarde in zakone."

Komentarjev 9
  • freansa 14:13 10.maj 2013.

    Ali morda lahko izdate, koliko vam ta nizkokakovostna nova "televizija" plačuje za vse te oglasne članke? To, kar počnete, je naravnost ogabno.

  • saramara 18:37 08.maj 2013.

    Pisuka ... za 25eur grejo joske kazat na TV !!! Pa smo res v krizi!!!!

  • rogg 09:56 08.maj 2013.

    Joški nas spremljajo od rojstva, to je hladilnik, shramba ter simbol življenja. Kaj je tu narobe. Poglejte freske po crkvah!