Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Preživite noč med živalicami

Taborjenje Shutterstock
Počitnice so čas za pustolovščino. Doživite jo na taborjenju v ljubljanskem živalskem vrtu, ki se ga lahko udeležite vsak petek in soboto popoldan, domov pa se boste vrnili naslednji dan po 12. uri. Pa lahko noč!

Po prihodu v Živalski vrt Ljubljana ob 15. uri se boste ob pomoči nekaterih udomačenih živali spoznali z vašimi soavanturisti. Ogledali si boste del živalskega vrta, hranili in doživljali nekatere živali, nato pa boste spoznali delo oskrbnikov, med drugim tudi to, kako spravijo žirafo spat. Iz ograde boste opazovali druge obiskovalce, kot jih vidijo živali.

Sledi večerja, ki si jo boste pripravili ob tabornem ognju, igrali se boste družabne igre, peli in se razporedili po šotorih. Ponoči bo čas za obisk nočno aktivne živali in tistih, ki trdno spijo.

Tudi sami boste nato zaspali, zjutraj pa zgodaj vstali in opazovali živali pri prebujanju. Po jutranji telovadbi z giboni bo sledil medvedji zajtrk in jutranja toaleta – k slonu pod tuš in k medvedom na zajtrk. Udeležili se boste male šole za oskrbnike. Za slovo boste slona "zavili" v škatlo in poslali lepe pozdrave domov.

Cena taborjenja je 25 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.