Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Pri igranju gre za domišljijo

Vince zaenkrat ne načrtuje nadaljnjih snemanj. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V naše kinematografe 27. januarja prihaja film režiserja Rona Howarda Dilema, v katerem se v glavni moški vlogi pojavi Vince Vaughn.

Vince Vaughn je v filmu Dilema, v katerem nastopa poleg Jennifer Connely, Kevina Jamesa in Winone Ryder, o katerih govori v samih presežnikih, odigral vlogo Ronnyja, ki po naključju odkrije, da se prijateljeva žena videva z drugim moškim. Poleg tega je njegov lik tudi zasvojen z igrami na srečo in se v zasebnem življenju še išče. Vincu sicer ta lik v resničnem življenju ni nič kaj blizu: "Nikoli nisem bil odvisnik do te točke, da ne bi mogel nehati. Nekateri ljudje lahko postanejo res obsesivni s stvarmi in ne morejo nehati. Sicer sem igral igre na srečo, vendar nisem nikoli stavil z denarjem za najemnino ali da bi to dominiralo nad mojim življenjem."  Vendar je pri igranju, kot pravi, najboljša stvar, ki jo imamo, domišljija: "Črpaš iz sebe in lik vodiš na način, za katerega misliš, da bo najbolj vznemirljiv oziroma resničen." Ob tem dodaja: "Največji kompliment, ki ga lahko po mojem mnenju dobiš, je, da izgledaš, kot bi bil res on."

Poleg tega se z likom ni mogel poistovetiti niti z vidika njegovega romantičnega življenja. "S tem likom bi se moral vrniti nazaj, saj sem jaz že poročen. Ta tip ni niti zaročen, še dvomi vase in nekako ne ve jasno, kam gre. To je precejšnja razlika od stopnje, kjer sem jaz."

Vince, ki mu je žena Kyla konec decembra rodila hčerko, namerava sedaj narediti premor s snemanji in se posvetiti le svoji družini. "Zdaj bom nekaj časa preživel z ženo in bil le doma. Mislim, da tja pripadam." Tako so trenutno njegovi edini načrti "biti doma z družino".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.