Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Prihaja live album White Stripesov

Jack in Meg White. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Skupina White Stripes je na začetku februarja objavila konec skupne kariere, zdaj pa bosta izšla plošča in DVD s posnetki njunih nastopov v živo.

Duet The White Stripes, ki je pred kratkim napovedal konec skupne kariere, bo kmalu izdal tudi zadnji album, ki bo kompilacija njunih pesmi v živo. Posnetki bodo z njunega zadnjega koncerta, ki sta ga posnela 31. julija leta 2007 v Misisipiju, izšel pa bo na vinilni plošči z naslovom Live in Mississippi. Na plošči bomo lahko prisluhnili najbolj znanim pesmim, kot so Icky Thump, You Don't Know What Love Is (You Just Do As You're Told), In the Cold, Cold Night, Hotel Yorba, Ball And Biscuit ter Blue Orchid.

Poleg tega bo pri založbi Third Man Records izšel tudi Live DVD pod naslovom Under Moorhead Lights All Fargo Night, ki je bil posnet v nekem baru v Moorheadu leta 2000.

Skupina, ki jo sestavljata Jack in Meg White, je nastala leta 1996 v Detroitu, med kariero pa sta posnela šest albumov, prvega leta 1999.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.