Magazin > Film & Glasba & TV
57 ogledov

Prihaja nov resničnostni šov

Gospodinje pojejo Facebook
Na male ekrane prihaja nov resničnostni šov Gospodinje pojejo, prva avdicija bo že v torek, 21. februarja.

Po TV šovih talentov Misija Evrovizija, Slovenija ima talent in X Factor smo dobili Gospodinje pojejo, ki pa ne bo predvajan ne na nacionalki ne na Pop TV, temveč na z viktorjem nagrajeni narodno-zabavno obarvani Golica TV. Prva avdicija bo v torek, 21. februarja, v Novi Gorici (Hotel Perla). Prijavite se lahko na telefonski številki 031 666 050 ali prek spletne strani Gospodinjepojejo.si ter tudi na kraju samem.

Nagrada tudi avtomobil

Zmagovalka malo drugačnega šova talentov bo posnela svojo lastno pesem in videospot ter prejela avtomobil škoda fabia, novo kuhinjo, ki je za gospodinjo seveda nepogrešljiva, in tudi novo spalnico.

Ustvarjalci pravijo, da bodo v šovu predstavili resnične gospodinje, ki so starejše od 30 let in pojejo. S pomočjo avdicij in žirije bodo na koncu izbrali dvanajst finalist, vsako izmed njih pa bodo nato gledalcem predstavili v njihovem domačem okolju. Šov bo trajal tri mesece, končal pa se bo s finalno oddajo, ki bo potekala v živo. V šovu bosta med drugim sodelovala tudi Mama Manka in Špela Grošelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.