Magazin > Film & Glasba & TV
1716 ogledov

Prihaja nova sezona Delovna akcije, razkrivamo nekaj ganljivih podrobnosti

ana praznik POP TV
Marca nas čaka pester program.

Gledalci se že veselimo marca, ko se začnejo kar tri oddaje. Planet TV bo predvajal tretjo sezono Poroke na prvi pogled in drugo sezono kuharskega šova Večerja za 5, na POP TV pa 3. marca prihaja nova sezona Delovne akcije, ki jo vodi Ana Praznik.

"Delovna akcija je koncept oddaje, ki je blizu gledalcem in sedaj po sedmih letih ti že dobro vedo, kako vse skupaj poteka. Tega ne bomo spreminjali. Je pa unikatna naša energija – med mojstri in mano in zato je vsaka oddaja, vsaka sezona vedno znova zelo posebna," pravi Praznik, ki je prepričana, da nas čaka sezona, polna čustev. Ana poudarja, da gre za družinsko oddajo in prav zaradi tega čuti toliko večjo odgovornost. "Zato je pomembno, kakšne vrednote sporočamo preko oddaje – pomoč sočloveku, empatija, strpnost in neobsojanje. Tega slednjega se moramo še posebej zavedati. Tudi odrasli." Ana poleg prenov obljublja tudi nepozabna presenečenja za družine, ki jih organizira sama. 

Pripravite robčke ...

Solze pa ne tečejo le pri gledalcih, ampak tudi v ekipi. Kot smo izvedeli, sta se na eni od lokacij zjokala tudi Ičo in Prika. Hudo jima je bilo, ko sta spoznala družino s štirimi otroki, ki je živela v hudem pomanjkanju in na zelo majhnem prostoru. Včasih so morali kar štirje spati na eni postelji. V letošnji sezoni bomo med drugim spoznali tudi dekle, ki očetu rešilo življenje, zdaj pa je družini, ki jo sestavljata še njen oče in bratec, ekipa polepšala življenje.

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:24 21.februar 2024.

    Vse zrežirano,do zadnjega kadra,na koncu pa ugotovijo,da so napačnemu obnavljali stanovanje