Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Prihaja resničnostni šov za otroke

razred talentov, resničnostni šov Planet TV
V novem glasbenem resničnostnemu šovu bodo svoj prostor pod sojem žarometov iskali otroci.

Na televiziji Planet TV pripravljajo nov resničnostni šov Razred talentov (Master Class), v katerem bodo iskali nadarjene mlade pevce. Gre za šov, v katerem ne bo zlomljeno nobeno mlado srce, saj bodo talenti dobivali le pozitivne ocene in nihče ne bo izločen.  

Za otroke bodo skrbeli glasbeni mentorji, ki bodo z mladimi vadili pesem, s katero se bodo enkrat tedensko predstavili. "Nihče od njih ne bo zapustil razreda, niti gledalci ne bodo izbirali, kdo med njimi je najboljši," dodajajo organizatorji, ki napovedujejo, da bodo predstavili najbolj nadarjene mlade pevce. Slednjim naj bi pomagali pri napredku, ki ga bodo lahko pokazali gledalcem. 

Prijavijo se lahko nadarjeni pevci, stari med 8 in 14 let. Prijave s priloženimi videoposnetki, ki jih podajo njihovi starši, lahko oddajo na spletni strani omenjene televizije ali na elektronskem naslovu razred.talentov@planet-tv.si. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.