Magazin > Film & Glasba & TV
81 ogledov

Prihaja še ena knjiga Petdeset odtenkov sive

grej Instagram
Oboževalci erotične trilogije Petdeset odtenkov sive pozor.

Avtorica trilogije E.L. James je na Instagramu razkrila, da bo že 18. junija izdala novo knjigo Petdeset odtenkov sive, ki nam bo razkrila zgodbo iz vidika Christiana Greya. "Christian je kompleksen lik. Bralci so nad njegovimi željami, vzgibi in težko preteklostjo fascinirani. Poleg tega ve vsak, ki je že kdaj bil v zvezi, da vedno obstajata dve plati zgodbe,“ je razložila E.L. James.

Knjigi bo naslov Grey. "Knjiga Grey je posvečena tistim bralcem, ki ste zanjo prosili, prosili in prosili,“ še pravi avtorica, ki se je s četrto knjigo pridružila trendu oziroma avtorjem, ki so uspešno franšizo razširili z novo knjigo, ki prikazuje drug vidik zgodbe.

Stephenie Meyer, avtorica sage Somrak, je Edwardov vidik predstavila v knjigi Midnight Sun,  Veronica Roth, avtorica knjig Razcepljeni, pa je Tobiasa bolje predstavila v Four: A Divergent Collection.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.