Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Prihajajo Trije mušketirji v 3D

Trije mušketirji
1/14
Blitz
Prihodnji teden, 20. oktobra prihaja v slovenske kinematografe nova in posodobljena upodobitev legendarnih vitezov - akcijska pustolovščina Trije mušketirji v 3D različici.

Poznamo jih pod imeni Porthos, Athos in Aramis – trije elitni vojščaki, ki kralju Francije služijo kot najboljši mušketirji. Med razkrivanjem zlobne zarote, ki naj bi kralja vrgla s prestola, legendarni vitezi naletijo na nadobudnega mladega d’Artagnana in ga vzamejo pod svoje okrilje. Četverica se družno poda na nevarno nalogo, saj morajo preprečiti zaroto, ki ne bi ogrozila le francoske krone temveč celotno Evropo.

V akcijski avanturi Trije mušketirji, ki na slovenska velika platna prihaja 20. oktobra, igrajo Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, James Corden, Juno Temple, Freddie Fox, Orlando Bloom in Christoph Waltz.

Film, posnet po knjižni predlogi klasičnega romana Alexandra Dumasa, je nastal pod budnim očesom režiserja in koproducenta Paula W.S. Andersona ter izvršnega producenta Martina Moszkowicza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.