Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Prijatelji so jo prizadeli

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralka Courteney Cox, ki je v uspešni humoristični seriji Prijatelji igrala Monico, je šele zdaj priznala, da je zelo prizadeta, ker ji serija ni prinesla emmyja, niti nominacije zanj.

Courteney je s serijo Prijatelji zaslužila na milijone dolarjev, a edina stvar, ki si jo je želela bolj kot denar, je bil emmy, najprestižnejša nagrada za televizijske dosežke.

 

46-letna igralka je namreč zelo prizadeta, da je edina iz zasedbe, ki si nikoli ni prislužila niti nominacije. David Schwimmer (Ross) in Matthew Perry (Chandler) sta prejela vsak eno nominacijo, Matt LeBlanc (Joe) pa tri. Lisa Kudrow (Phoebe) in Jennifer Aniston (Rachel) pa sta zlati kipec celo osvojili.

 

"Moj ego je bil zelo ranjen. Vsi so bili deležni nečesa, le jaz ne. Ne vem, zakaj mi nikoli ni uspelo dobiti vsaj nominacije," je razkrila Courteney.

 

In kot kaže, sreča res ni na njeni strani, saj se zgodba ponavlja. Njeno novo serijo Cougar Town so glasovalci za emmyje letos hladno spregledali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.