Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Prijateljski smeh s Tinom Vodopivcem

Tin Vodopivec Arhiv organizatorja
Na Večernem odru Kamfesta v Kamniku se bo ob 22. uri razlegal smeh. Obeta se namreč stand up s Tinom Vodopivcem in prijatelji.

Lani je Tin Vodopivec nanizal več kot 150 nastopov, pred kratkim je bil gost v oddaji Spet doma z Mariom, najbolj pa je nase opozoril na letošnji podelitvi viktorjev, ko je med televizijskimi oglasi v Cankarjevemu domu zabaval povabljene in si prislužil enega od najglasnejših aplavzov večera.

Tin se vse bolj uveljavlja tudi v mednarodnem prostoru. Aprila je opravil krajšo turnejo po Angliji, kjer je v desetih dneh nanizal devet nastopov, med drugim v Londonu, Birminghamu in na festivalu komedije v Bathu. Odzivi so bili izjemno pozitivni, revija Venue je o Tinovem nastopu zapisala: "odlično izpiljene obzervacijske šale", njegov nastop pa je pohvalil tudi eden od največjih agentov britanske komične scene Geoff Whiting.

Tokrat vas bo zabaval s še tremi stand up komiki na idealnem prostoru pred staro kamniško knjižnico.

Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.