Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Pripravljeni na odbito dekliščino?

(Foto: Kolosej)
1/2
Žurnal24 main
V kinematografe prihaja komedija Dekliščina, v kateri se preprosta dekliščina šestih družic spremeni v najhujšo nočno moro.

Anniejino življenje je vse prej kot idealno. V ljubezni ji ne gre. Ko pa izve, da se je njena dolgoletna prijateljica Lillian zaročila, preprosto ne more reči ne, ko jo bodoča nevesta prosi, naj bo njena glavna družica. Annie preuči, kakšne dolžnosti jo čakajo, in se že na samem začetku počuti precej izgubljeno.

Ko pa spozna še druge družice, med katerimi je tudi Helen, dama iz visoke družbe, ki bi ji tovrstne obveznosti šle brez težav od rok, Annie skoraj obupa. Ne pomaga niti to, da se vse njene priprave in organizirani dogodki sprevržejo v popolno polomijo. Annie nazadnje spozna, da jo je prijateljica, ki jo pozna bolje kot kdorkoli drug, predstavila štirim popolnim tujkam, ki bodo za vedno spremenile njeno življenje.

V glavnih vlogah igrajo Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Melissa McCarthy, Ellie Kemper in Chris O'Dowd. Scenarij sta napisali Annie Mumolo in Kristen Wiig, režiral pa je Paul Feig.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.