Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

"Prisilil si me, da sem urinirala po Zacu Efronu"

Nicole Kidman, Zac Efron FameFlynet Pictures
Režiser filma The Paperboy, v katerem v glavnih vlogah nastopata Nicole Kidman in Zac Efron, je pojasnil, kako ga je igralka prepričala, da je v filmu obdržal prizor uriniranja.

Najnovejši film Nicole Kidman The Paperboy (Raznašalec časopisov), ki je nastal pod režijsko taktirko Leeja Danielsa, je na filmskem festivalu v Cannesu požel osemminutni aplavz. Vendar, kot je kasneje povedal režiser, je bil še tik pred predstavitvijo filma v Cannesu zelo živčen, saj ga je še vedno begal prizor Nicolinega uriniranja po soigralcu Zacu Efronu. "Preden sem ga poslal v Cannes, sem ob treh zjutraj poklical Nicole in ji rekel: 'Tega ne morem narediti, šli smo predaleč. Tega prizora ne morem pustiti v filmu'," je povedal ter dodal, da ga je ravno ona prepričala v nasprotno: "Odgovorila mi je: 'Lee, prisilil si me, da uriniram po Zacu Efronu. Nor si, če tega ne pustiš v filmu'."

Nicole sicer v filmu, v katerem nastopata tudi Matthew McConaughey in John Cusack, po Efronu urinira zato, ker ga je opekla meduza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.