Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Prisluhnite izpovedim eko-terorista

Izpovedi eko-terorista Kinodvor
Danes priporočamo ogled filmske premiere. V Kinodvoru se ob 19. uri pomudite na premierni predstavi dokumentarnega filma Izpovedi eko-terorista (Confessions of an Eco-Terrorist).

Režiser in aktivist Peter Jay Brown vas popelje na trideset let dolgo pustolovščino s kultnim borcem za pravice živali, kapitanom Paulom Watsonom, in njegovo veselo druščino eko-piratov (Sea Shepherd Conservation Society), ki pluje po svetovnih morjih in rešuje ocean.

Znajdete se v središču dogajanja, ko se njihova flota bojnih ladij loti lovcev na kite, ilegalnih ribičev in rekreacijskih ubijalcev tjulnjev. Soočenja med "pacifističnimi teroristi" in okoljskimi zločinci vključujejo z akcijo nabite prizore vkrcavanj, aretacij, streljanj s topovi, potapljanj sovražnih plovil in obilico čelnega zaletavanja. Kot član posadke z najdaljšim stažem nam režiser omogoči intimen vpogled v zakulisje drznih misij, kjer spoznamo vrsto neustrašnih morskih bojevnikov, razjarjenih veganov in drugih okoljevarstvenih posebnežev.

Aktivistični dokumentarec Izpovedi eko-terorista je epska pripoved o tolpi okoljevarstvenih piratov, polna humorja, razburljivih akcijskih prizorov in ekscentričnih likov – resničnostni šov, ki je nastajal celih trideset let.

Cena redne vstopnice je 4,95 evra, za vstopnico s popustom za starejše od 60 let, mlajše od 14 let, dijake in študente pa boste odšteli 4,25 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.