Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Privoščite si premierni odklop

Odklop
1/6
Karantanija cinemas
V svet odklopa in hipijev se z Anistonovo in Ruddom popeljite na nocojšnji premieri, ki bo ob 19. uri v Planetu Tuš v Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru in Celju.

George (Paul Rudd) in Linda (Jennifer Aniston) sta prenapeta in preutrujena Manhattančana, ki živita preko svojih zmožnosti. Ko George izgubi službo in Linda ne more prodati svojega zamorjenega dokumentarca, si ne moreta več privoščiti ppredrage garsonjere v West Villageu.

Ne preostane jima drugega, kot da spakirata in se odpravita na jug v Atlanto h Georgeovemu bratu Ricku (Ken Marino) in njegovi ženi Marisi (Michaela Watkins). Samo za nekaj mesecev, dokler se ne postavita na noge …

Na poti tja naletita na Elizij, idilično skupnost raznovrstnih ljudi, med katerimi so ustanovitelj Elizija Carvin (Alan Alda), alfa samec in duhovni voditelj Seth (Justin Theroux), spolno nezadržana Eva (Malin Akerman), nudist Wayne (Joe Lo Truglio), razpuščena Kathy (Kerri Keney), nekdanja pornozvezdnica Karen (Kathryn Hahn), z naravo povezana Almond (Lauren Ambrose) in njen življenjski sopotnik Rodney (Jordan Peele). Njihov pogled na svet je za Georgea in Lindo nekaj svežega in povsem drugačnega. Po razburljivi noči se odločita, da se bosta tudi sama skušala privaditi novemu življenjskemu slogu in morda tako živeti do konca svojih dni.

Denar? Sreče ne more kupiti. Kariera? Kdo jo potrebuje? Obleke? Niso nujne. Je Elizij res nov začetek, ki sta ga iskala? Ali pa bo prinesel več težav, kot jih bo rešil?

Komentarjev 1
  • Dixon 08:30 14.marec 2012.

    Tale film z Anistonovo v glavni vlogi pa zna bit zelo fajn film, tole pa bom zagotovo šel gledat v kinematografe planeta Tuš. Super, upam da ujamem ta zadnji film in potem zvečer že žurka, ki je ponavadi v planetih ...prikaži več Tuš najboljša. Danes obvezno v Koper :)