Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Privoščite si večer improvizacijskih skečev

Pižama Anže Petkovšek
V ljubljanski Cvetličarni se ob 20.30 obeta večer improviziranih skečev, smeha in dobre volje. Na odru bodo stali najboljši slovenski gledališki improvizatorji.

Že deseto leto vas skupina Improleptika zabava z improvizirano spontano odersko predstavo. Številni festivali in klubi se znova in znova odločajo za popestritev svojega programa z improvizacijskim gledališčem. Prestolnica je redko cilj njihovega gostovanja, zdaj pa so se odločili, da poleg tekmovalnega dela v Impro ligi, v Ljubljani svoje mesto najdejo še v Cvetličarni.

Čuskok, 3 minute, pisalni stroj, expert za gluhoneme, to so samo nekateri od kratkih skečev, ki jih boste videli tokrat ter so popolnoma improvizirani in nepripravljeni v naprej. Scenarija improvizatorji ne poznajo, nastaja spontano v njihovih glavah. Igralci skačejo iz prostora v prostor, iz čustva v čustvo, predvsem pa skozi akcije skušajo biti čimbolj duhoviti.

Seveda je za predstavo občinstvo ključnega pomena, saj brez njihovega predloga zgodba ne more steči, zgodi pa se tudi, da prav gledalci postanejo ključni element zgodbe, ko jih igralci povabijo na oder, da zaigrajo z njimi in občutijo svoj trenutek slave ...

Za vas bodo nastopili: Andrej Težak - Tešky, Boštjan Gorenc - Pižama (na sliki), Janez Trontelj in Veronika Hana Grubič.

Za vstopnico boste odšteli devet evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.