Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Producent Planet TV o vlomilcu na Kmetiji

vlomilec Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Producent produkcijske hiše Paprika Latino, Miloš Ratković, o vlomilcu.

Med eno od petkovih oddaj je voditeljica Saša Lendero tekmovalce šova Kmetija: No začetek soočila s hudo kršitvijo pravil. Nekdo od tekmovalcev je namreč ponoči vdrl v zaprto hišo bogatih, kamor po zadnji spremembi pravil niso imeli vstopa. Vlomilec, ki ga niso pokazali v obraz, je močno spominjal na Miho. Ker nihče od tekmovalcev ni prevzel odgovornosti in tudi televizija ni razrešila uganke, smo producenta šova Miloša Ratkovića vprašali, kdo je bil nepridiprav. "Produkcija lahko predpostavlja, kdo je bil v hiši. S sistemom izključevanja smo prišli do zaključka, da je bil Miha."

Miha krivdo zavrača. "To nisem jaz, če pa sem jaz, je to zelo star posnetek. Krivde ne priznavam in bi ta posnetek zelo rad videl še enkrat. Žal je šova konec in to ne bo mogoče," je po šovu povedal za Žurnal24.

Komentarjev 4
  • motorka57 13:37 13.december 2015.

    SDS ga sprejme z odprtimi rokami. Ta človek ,ki dobr laže,bo še zvezdica....

  • upokojenec 22:43 12.december 2015.

    Pri nas je vse mogoče. Oblatijo in obsodijo človeka brez kakršnih koli dokazov in mu s temzagrenijo življenje. Skrajni čas bi bil, da tistega, ki tako novico razširi in če nima nobenih dokazov, kaznujejo.

  • zlatane 20:07 12.december 2015.

    tu je šla svinjarija organizatorjev daleč čez rob skajnega. v slovenskih novicah piše, da je bilo to podtaknjeno, da so jim sestradanim vse razbili in pobrali še tisto malo hrane, kar je je ostalo. saj so se za šol samo ...prikaži več prijavili, ampak tu ste šli daleč predaleč. udeleženci šova so vendarle ljudje, organizatorji pa jih niste spoštovali niti toliko, kot živali