Magazin > Film & Glasba & TV
44 ogledov

Producenti 50 odtenkov sive se branijo

Charlie Hunnam Dakota Johnson EPA
Potem ko so ustvarjalci filma 50 odtenkov sive sporočili, komu sta pripadli glavni vlogi, so se usuli negativni komentarji, da Dakota Johnson in Charlie Hunnam nista primerna. Producenti ju branijo.

Kar nekaj oboževalcev knjige 50 odtenkov sive ni bilo zadovoljnih, ko so v ponedeljek producenti sporočili, da bosta vlogi glavnih junakov pripadli Dakoti Johnson in Charlieju Hunnamu. Nejevolja se je pojavila predvsem zato, ker sta oba igralca precej neznana. Dakoto številni poznajo po vlogi v seriji Ben and Kate, ki ni trajalo dolgo (poleg tega pa je znana tudi kot hčerka Melanie Griffith in Dona Johnsona), Charlie pa je zvezdnik serije Sinovi anarhije.

A Dana Brunetti, ena izmed producentov filma, brani njihovo odločitev glede glavnih igralcev. "Med samim kastingom se dogaja veliko, ne gre samo za videz glavnih igralcev. Talent, razpoložljivost, njihova želja po delu, kemija s soigralcem in tako dalje," je na Twitterju zapisala Brunettijeva in dodala: "Torej, če vaš priljubljeni igralec ni dobil vloge, ni izpolnjeval pogojev s tega seznama, imejte to v mislih, ko ste sovražni in poglejte z drugega vidika." Drugi producent Michael De Luca pa je dodal: "Na avdicijah sta bila osupljiva, imata neverjetno kemijo."

Film, ki je posnet po prvi knjigi erotične trilogije avtorice E. L. James, bo v kinematografe prišel avgusta prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.