Magazin > Film & Glasba & TV
9000 ogledov

Prve spremembe, ki jih je uvedla Manica Janežič Ambrožič

Manica Janežič Ambrožič Žurnal24 main
Manica Janežič Ambrožič je 26. marca nastopila štiriletni mandat odgovorne urednice informativnega programa TV Slovenija (TVS).

Od uredništva informativnega programa je dobila 70-odstotno podporo, na mesto odgovorne urednice jo je na predlog direktorice TVS Ljerke Bizilj imenoval generalni direktor RTVS Igor Kadunc.

V slabem mesecu urednikovanja je Janežič Ambrožič že uvedla nekatere spremembe. Kot so za naš portal povedali, je za čas svojega urednikovanja imenovala naslednje urednike: Nataša Rijavec Bartha je postala urednica dnevnoinformativnih oddaj (DIO), Dejan Ladika je ostal urednik notranje in gospodarske redakcije, Mitja Prek je prevzel dopisništva po Sloveniji, nekdanja odgovorna urednica informativnega programa, Jadranka Rebernik, je sedaj urednica TV SLO 3, Katarina Kaja Jakopič je ostala urednica MMC, za urednico zunanjepolitične redakcije pa je od 16. aprila 2018 imenovala Meto Dragolič.

 

Komentarjev 4
  • ciril 10:34 27.april 2018.

    man'ca že ve, kere plonkceglce se ji bl splača brat' !!

  • jezero 18:01 25.april 2018.

    Kaj bo pa z Rosvito? Bo začela končno proučevati cene solate na tržnici?

  • Avatar Leon
    Leon 15:56 25.april 2018.

    Manica odstranite vse tiste ,ki vegetirajo na račun "zaslug" iz preteklosti ! Kdor je za v pokoj naj gre v pokoj , ostali podrepniki pa naj se gredo svoj s.p. in bodo videli koliko so sposobni . Ne želim jih ...prikaži večih naštevat saj kar dobro vedo kdo so .