Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Prvi album, posnet z ipadom

Naslovnica prvega albuma, posnetega z ipadom, ki ga lahko brezplačno poslušate n Žurnal24 main
The Ultramods. Bend, ki je album v celoti posnel z aplikacijo GarageBand.

Bilo je le še vprašanje časa in zdaj je tu – prvi album, posnet izključno z ipadom oziroma njegovo aplikacijo GarageBand. To je zakrivila skupina The Ultramods, Bunny in Coco Ultramod, album Underwear Party pa je že na voljo na iTunes, prav tako pa ga lahko brezplačno poslušate na njihovi spletni strani TheUltraMods.com.

 

Hitro, poceni, brez nadzora

Med naslovi njihovih pesmi najdemo veliko asociacij na sodobno virtualno življenje – denimo The Kids Are Online, Put It Online in WT Fuck. "To ni svet za naše najstnike – ene in iste slabe scene. Vendar tu je drug svet na računalniških zaslonih. Kako so otroci? So čisto v redu v središču tega upada. Kje so otroci? Na spletu so zdaj," v prevodu pravita v pesmi The Kids Are Online (Otroci so na spletu).

 

Na svoji spletni strani pravita, da igrata glasbo, ki je hitra, poceni in brez nadzora. Ali jima je verjeti na besedo, pa presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.