Magazin > Film & Glasba & TV
30895 ogledov

Prvi javni poljub: Ko jo je naš pevec zagledal, se je ustavil svet

bql
1/8
Ulala! V novem spotu s svojo zaročenko.

Kot je znano, Aneja Piletiča, mlajšega brata BQL, letos čaka pomembna prelomnica. Večno zvestobo bo namreč obljubil mojstrici ličenja Izi Hrastnik Fink.

Čeprav oba pevca svojo zasebnost varujeta, je Anej svojo zaročenko že prej predstavil javnosti, ko je v spotu za pesem Budalo razkril, kako je potekala zaroka. Še več – objavil je celo video zaroke. Več o tem tukaj.

Še pred poroko, ki bo zadnjo soboto v avgustu, pa sta brata izdala novo pesem Ulala, ki je že dočakala spot. V njem je prikazano, kako je Anej spoznal svojo Izo in kako sta postala par.

"'V nulo' so nekatere malenkosti o najini vezi pasale na besedilo pesmi Ulala. Sicer pa živčki že malce delajo, pa ne zato, da ne bi bil prepričan v odločitev, ampak da bo ta "usodni dan" šel tako, kot sva si z Izo zamislila. Od vremena, situacije v državi, vse. Upam na najboljše," so besede, s katerimi je Anje pospremil novi video. Dodal je še: "Srce nosim vedno na dlani, nisem pa rad svojega privatnega življenja kazal javnosti, dokler nisem bil prepričan, da je 'to-to'. In tokrat je!"

Za Žurnal pa je Anej razkril še nekaj podrobnosti. Z Izo sta se spoznala aprila 2017. "Ker gre za poletno pesem, smo čas prvega snidenja malo priredili, saj je aprila deževalo. Spoznala pa sva se na zabavi v Ljubljani. Ko je bila ura že pozna, sem ji poslal sporočilo, naj pride ven. In prišla je, kar me je presenetilo. Na srečo sem bil malo preveč pogumen. (smeh) Ko sva začela pogovor, me je presenetil njen okus za glasbo. Moj je namreč poseben in med mojimi vrstniki ne preveč priljubljen. Všeč mi je starejša glasba, tako kot tudi Izi. To je bila prva stvar, ki me je navdušila. Tudi značajsko sva si zelo podbna. Oba sva ribi, čustveni osebi."

Golobčka bosta pred oltar stopila zadnjo soboto v avgusta. Anej pravi, da sta obleki že pripravljeni, zaobljube pa morata še napisati.

Paru želimo veliko sreče!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.