Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Prvi odzivi deklet: Ni moj tip človeka

Ljubezen na deželi Planet TV
Sinoči se je odvila prva oddaja šova Ljubezen na deželi, v kateri so dekleta spoznala vinarja Jureta. A niso bile vse navdušene nad njim ...

Včeraj je iz šova kot prva izpadla Mina Toplak, kar je bilo precejšnje presenečenje za vse tekmovalke, saj so pričakovale, da v prvi oddaji ne bo izpadla nobena in da bo Jure eno povabil na zmenek. Vendar pa se je takoj začela akcija in dekleta so spoznala, da gre zares, boj za srce 29-letnega vinarja se je začel.

"Ne vem, če mi je ravno všeč"

Sicer pa so se dekleta sinoči večinoma pritoževala nad Juretom, saj na vse ni naredil dobrega prvega vtisa. "V bistvu ni najbolj moj tip človeka, če sem odkrita," je povedala Maša, Irma pa je dodala: "Je simpatičen, ampak ne vem, če mi je ravno všeč." Ilka in Lidija pa sta upali na močnejšega kandidata. "Pričakovala sem, da bo temnejši, da bo imel temne lase in da bo morda malce bolj močan. Drugače pa je simpatičen, prijazen, miren in nežen. V redu je," je povedala prva, druga pa dodala: "Mogoče sem mislila, da je malce močnejše postave."Drugačnega sta pričakovali tudi Magdalena in Monika. "V bistvu je malce zadržan, kar je za pričakovati ob 12 dekletih, ampak se bomo zdaj malce sprostili in spoznali," je povedala Magdalena, Monika pa: "Vsaka si ga je predstavljala drugače, ampak name je naredil poseben vtis." Maja je povedala, da se ji zdi zanimiv, a da je dobila občutek, da je zelo sramežljiv, Iva pa je še dodala: "V oči mi je padel, ne vem pa, če je bilo nekaj več."

Komentarjev 5
  • Oxxo 18:04 29.september 2013.

    En sam dolgčas.

  • sončnica19274 10:11 28.september 2013.

    Fant ni toliko slab, ne bi pa šla na show samo zaradi tega, da se tam "tepem" z ostalimi 10 puncami... Velja za vse showe na slovenski sceni.

  • Mrcina 19:22 27.september 2013.

    Hehehee...presneto ! .....pa nismo gledali. Kdaj je to pravzaprav na sporedu?