Magazin > Film & Glasba & TV
92327 ogledov

Prvi odzivi za Slovenijo: "Zdelo se je, da ju je oder požrl“

zala kralj, gašper šantl Andres Putting
Za Zalo in Gašperjem je prva vaja.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta prestala prvo vajo in Evropi predstavila pesem Sebi. Kot je Zala povedala na tiskovni konferenci, je oder velik, a se je kljub temu počutila udobno. Zadovoljna je tudi s scenografijo. Gašper je dodal, da je vse potekalo gladko, o besedilu pa povedal, da poskušata v treh minutah svetu predati sporočilo o stvareh, v katere verjameta.



Pesem so pohvalili komentatorji slovite strani Wiwibloggs. Najprej so se prestrašili, da bo nastop šibkejši kot na Emi. "Začelo se je temneje, zdelo se je, da ju je oder požrl,“ je povedal komentator, a dodal, da je bila zadnja minuta nastopa odlična in da se je zdelo, da Zala in Gašper sama lebdita v vesolju. Komentator je še povedal, da ima pesem velik potencial, in sledilce opomnil, da naša predstavnika nastopa od Eme nista spreminjala, da sta celo enako oblečena. "Upam, da pred nastopom ne bosta pojedla preveč začinjene hrane,“ se je še pošalil.

Ostala dva blogerja sta se strinjala, da se vidi, da Zalo in Gapšer povezuje prava ljubezen, "takšna, kot jo vsi iščemo.“

Komentarjev 10
  • Janez Janezz 08:04 06.maj 2019.

    Smo z vama!!! Bodita kar sta, na komentarje planktonarjev se ne ozirajta!!!!!! Papagajev je mnogo, originali so redki.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:52 05.maj 2019.

    Upam,da ju namesto namesto odra požrejo palestinski "skrajneži",ki se še vedno borijo za svojo državo,ki so jim jo ukradli židki s pomočjo trumplna in pegastih rdečelascev z otoka!

  • Avatar Mark035
    Mark035 16:16 05.maj 2019.

    Od leta 1991 na Eurosongu ni pomembna pesem, ampak država izvajalca. Vsako leto isto; Nemčija, 12 točk Turčiji.. pa ne, da je vsako leto Turška pesem po okusu povprečnega Nemca?