Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Prvi utrinki s snemanja slovenskega Survivorja

Survivor
1/9
POP-TV-2
Ekipa, ki snema slovensko različico resničnostnega šova Survivor, je uživala na otoku Matukad, v prelepem letovišču Gota Village, ki ga turisti ne morejo prehvaliti.

Bele peščene plaže, lagune, jame, raznovrstno morsko življenje … Le kje bi našli lepše delovno mesto kot na Filipinih? Produkcijska ekipa, ki snema slovenskega Survivorja, se nad razgledom res ni mogla pritoževati. Na otoku Matukad so uživali v prelepi naravi, od napornih in dolgih dnevov in noči pa so si lahko odpočili v letovišču Gota Village. "Prva in edina izbira za snemanje mednarodnega televizijskega hita - resničnostnega šova Survivor,“ piše na spletni strani letovišča.

Tam, kjer bodo prebivali tekmovalci Survivorja, ki se bodo borili za 50 tisoč evrov, verjetno ne bo tako idilično … Kot smo izvedeli, so snemanja potekala na drugih lokacijah, kamor se je ekipa prevažala s čolni.

Šov na spored prihaja jeseni.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.