Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

“Prvič imamo možnost za zmago”

Magnifico Anže Petkovšek
MTV Ema. Za naj regionalnega izvajalca se na evropskih glasbenih nagradah MTV poteguje Magnifico.

“Ker slovenske barve zastopa Magnifico, ki je lani dosegel velik uspeh s filmom Montevideo, Bog te video, enim od najpopularnejših filmov v Srbiji, njegov videospot Samo malo pa ima več kot 800 tisoč klikov, so velike možnosti za nagrado MTV Europe Music Awards 2011 Best Adria Act,” pravi Maša Pavoković z MTV Slovenija. Spletno glasovanje za najboljšega regionalnega izvajalca (poleg Magnifica so z območja nekdanje Jugoslavije nominirani Dubioza kolektiv, Hladno pivo, S.A.R.S. in Sevdah Baby) se je začelo včeraj, zmagovalec pa bo znan 17. oktobra. Nagrado mu bodo podelili na evropskih glasbenih nagradah MTV, ki bo 6. novembra ob 21. uri v Belfastu.

Več podpore našim
MTV Slovenija v svojem programu napoveduje več lokalne produkcije in podpore slovenskim glasbenikom, saj je dobil svoj signal. Kmalu bomo lahko med drugim spremljali slovensko glasbeno lestvico in ure, namenjene domačim glasbenikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.