Magazin > Film & Glasba & TV
2 ogledov

Pussycat Dolls razpadle zaradi Nicole?

Kimberly je razkrila, da govorice držijo. Žurnal24 main
Pred časom so se pojavila ugibanja, da se Pussycat Dolls razhajajo, nato pa je na dan prišla novička, da temu ni tako. A članica skupine Kimberly Wyatt je razkrila, da govorice o razpadu držijo.

Ena izmed članic Pussycat Dolls Kimberly Wyatt je v soboto potrdila namigovanja, ki so že lep čas krožila v medijih. Seksi mačkice se resnično razhajajo, vse pa želijo nadaljevati s samostojno pevsko kariero. "Vse potrebujemo premor, zato si bomo vzele nekaj časa zase. Morda bomo še kdaj ponovno združile moči, zaenkrat pa se bo vsaka posvetila svojim projektom,“ je pojasnila Kimberly.

Za vse kriva Nicole?
Ob razpadu ene najpopularnejših skupin pa se seveda poraja tudi vprašanje zakaj se Pussycat Dolls sploh razhajajo. Glavni povod naj bi bilo veliko ljubosumje ostalih deklet na Nicole, ki se vedno več pojavlja v medijih. Punca Lewisa Hamiltona je namreč že pred časom začela s samostojno pevsko kariero, ki se strmo vzpenja. Njen uspeh pa gre bržkone v nos ostalim članicam, ki so že site življenja v Nicolini senci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.