Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Raay ljubosumen na režiserja videospota

Tangels
1/3
Žurnal24 main
Skupina Tangels je izdala novi videospot za pesem Ti si poletje, med snemanjem pa je bilo prav pestro ...

Po pesmi Life Goes Up je priljubljena skupina Tangels zdaj posnela nov videospot za pesem Ti si poletje, ki se je marsikomu že dobro vsidrala v uho. "Poteza, da naredimo videospot, je bila že kar nujna. Na začetku se nismo obremenjevali s tem, da bi snemali videospot za komade Najin, Kaj in kam, To je moj dan, saj je bil naš cilj, da ljudje poznajo glasbo. Zdaj, ko to poznajo, pa je pomembno, da poslušalci tudi vidijo, kdo izvaja te pesmi," je ob novem videu povedal vodja skupine Raay in dodal, da je bilo ob nastopih iz publike velikokrat slišati: "O, a vi to izvajate!"

Ti si poletje je v vizualno podobo ujel režiser Niko Karo, za katerega Raay pravi, da zna izredno dobro zmotivirati pevke v videospotih. Podobno je bilo tudi z njegovo ženo Marjetko, ki je najlepši del skupine. "Glede na vse besede, ki sta si jih med snemanjem izrekla Niko in Marjetka, bi bil lahko že ljubosumen, če ne bi vedel, da gre za snemanje spota. Ampak jaz zelo dobro razumem, kaj se pravi spodbujati nekoga, da pride do pravega rezultata."

Raay, Marjetka in Krt, ki so zdaj trio, so posneli tudi nekaj kadrov, v katerih so bosi, a ne načrtovano. "Marjetki so se zlomile pete, zato smo to izkoristili, a k sreči se je to zgodilo proti koncu snemanja," nam je za konec še zaupal Raay.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.