Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Rachel bo postala Colinova žena

Rachel Weisz Colin Firth Flynet
Oskarjevca Rachel Weisz in Colin Firth bosta prevzela glavni vlogi v vojni drami The Railway Man, ki naj bi ga začeli snemati februarja prihodnje leto.

Po poročanju filmske revije Variety bo režiser Jonathan Teplitzky čez dobre tri mesece začel s snemanjem vojne drame The Railway Man, v kateri bosta v glavnih vlogah nastopila Rachel Weisz in Colin Firth. Snemali bodo v Avstraliji, na Tajskem in v Veliki Britaniji.

Film bo temeljil na avtobiografiji Erica Lomaxa, ki je bil leta 1942 kot britanski oficir v japonskem vojnem ujetništvu, kjer je moral sodelovati pri gradnji zloglasne "železnice smrti". Železniško progo so gradili ujetniki in prisilni delavci, ki so morali zgraditi tudi most preko reke Kwai. Lomax, ki ga bo v filmu upodobil Firth, je po desetletjih, ko so ga preganjali vojni spomini, dosegel spravo z enim od svojih mučiteljev. Weiszova bo upodobila veteranovo ženo, Jeremy Irvine pa bo nastopil v vlogi mladega Lomaxa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.