Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Računamo na glasove iz Danske

Hannah Mancini
1/6
Saša Despot
Hannah Mancini je danes odpotovala na Švedsko, kjer bo na Eurosongu zastopala naše barve. Na odru jo bosta spremljali vokalistki iz Danske.

Nekaj minut pred 19. uro je Hannah z delegacijo odletela na Dansko, od koder se bodo z vlakom odpeljali na Švedsko. Našo predstavnico namreč že jutri čaka prva vaja, v petek pa druga.

Kot so izdali na tiskovni konferenci pred njenim odhodom, bo s Hannah na odru stalo še pet oseb, trije plesalci in dve spremljevalni pevki iz Danske. Ena od njiju je zmagovalka danskega X Factorja. Vodja slovenske delegacije Aleksander Radić je malce v šali, malce za res komentiral, da bomo zaradi njenega nastopa imeli na Danskem dobro glasovalno zaledje. "Morda nam bo pomagalo," je izjavil in dodal, da si obetajo dober nastop in uvrstitev v finale. "Če si tega ne bi želeli, bi bilo nespametno odpotovati na Evrovizijo. Sreča je tudi, da je letos nekaj držav manj in jih moramo v polfinalu premagati le šest."

Hannah se bo Evropi predstavila 14. maja, ko bo prvi polfinale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.