Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Radolfi osvaja z novo vročo skladbo

(Foto: Ekskluzivno.si) Žurnal24 main
Letošnje poletje je za pevca Radolfija izredno delovno. Priprave na album so v polnem teku, medtem pa se na radijskih valovih že vrti njegova nova uspešnica Od Paga do Palagruže.

Davor Radolfi, ki bo avgusta izdal album z naslovom Sentimiento, s svojo skupino Ritmo Loco preživlja delovno poletje. Največji hrvaški izvajalec latino glasbe letos obeležuje 25 let glasbenega delovanja, tik pred izidom njegovega petnajstega albuma pa prihaja na radijske postaje njegova nova in poletno obarvana pesem Od Paga do Palagruže. Avtor glasbe je Jose Fernando Emilio Olvera, tekst je napisala Ines Prajo, aranžma pa je delo Predraga Martinjaka.

Skladbi, ki je polna vročih poletnih latino ritmov, lahko tudi prisluhnete:
Davor Radolfi i Ritmo Loco - Od Paga do Palagruže.mp3

Priljubljeni hrvaški pevec bo svoj novi album Sentimiento slovenski publiki predstavil 21. avgusta, na letališču v Grosupljem pri Ljubljani, kjer obljublja triurni koncert s svojo skupino Ritmo Loco.

Počitka bolj malo, a brez druženja ne gre
"Moje poletje bo delovno od Istre do Dalmacije. Veliko bom delal, malo bom počival, predvsem pa se bom družil z ljudmi, saj brez prijateljskega druženja ne gre. Vsako leto dobro jemo, pojemo in se družimo na barki in tudi letos bo tako," je zaupal svoje poletne načrte Davor Radolfi.

In kaj je zaupal Radolfi o svojem novem albumu? "Nov album je nastal tako, da sem moral izmed 140 pesmi, ki sem jih posnel, izbrati 25 pesmi, ki bodo na novi plošči. Verjemite mi, da to ni bila lahka naloga. Na koncu sem izbral nekaj pesmi, ki so všeč ljudem, ki poslušajo mojo glasbo, nekatere pa sem izbral po drugem ključu in sicer po avtorjih, producentih, tekstopiscih in aranžerjih, ki so mi ljubi in sem z njimi sodeloval v teh 25 letih. Izbor ni bil lahek, saj je vsakdo izmed teh ljudi del moje glasbene in življenjske  zgodbe. Sem pa med izborom veliko razmišljal o tem, kaj se je dogajalo teh 25 let in o izvrstnih glasbenikih, s katerimi sem sodeloval."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.