Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Radolfi posnel novi videospot

Davor med snemanjem na Bledu. (Foto: Kaly Kolonič)
1/2
Žurnal24 main
Davor Radolfi je posnel videospot za skladbo Če življenji imel bi dve, prvo pesem v slovenskem jeziku, ki si ga premierno lahko ogledate spodaj.

Dalmatinski pevec Davor Radolfi je posnel še videospot za prvo pesem v slovenskem jeziku Če življenji imel bi dve, ki si ga lahko premierno ogledate tukaj.

Snemali so ga v štirih slovenskih mestih: Mariboru, Celju, Ljubljani in na Bledu, snemanje pa je potekalo dva dni pri minus osmih stopinjah Celzija. "Snemalne razmere so bile res nemogoče, sploh zame, ker sem Dalmatinec in sem vajen toplega vremena. Zaradi prijetnih ljudi, ki so sodelovali pri snemanju spota, pa je bilo ozračje izjemno toplo in sem se resnično počutil kot doma," je povedal Davor.

Davor za valentinovo v ljubljanski dvorani Grand hotela Union pripravlja velik koncert z najlepšimi ljubezenskimi pesmimi, ki ga bodo popestrili tudi posebni gostje – klapa Petrada.

Izvajalec latino glasbe letos obeležuje tudi 25 let glasbenega delovanja, zato je tudi izdal novi album uspešnic Sentimiento.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.