Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Radolfijevo darilo Slovencem

Radolfi med snemanjem na Bledu
1/9
Žurnal24 main
Davor Radolfi je slovenskim oboževalcem poklonil posebno glasbeno darilo. V Novem mestu je namreč posnel svojo prvo pesem v slovenskem jeziku Če življenji imel bi dve.

"Ker me slovenska publika izjemno toplo spremlja že vso mojo glasbeno kariero, sem se odločil, da jim ob svoji 25. obletnici glasbenega delovanja poklonim pesem v slovenskem jeziku in se s tem oddolžim za vso njihovo podporo," je zaupal priljubljeni dalmatinski pevec. Davor je minuli konec tedna za omenjeno pesem posnel tudi videospot v Sloveniji.

Videospot je videti kot neke vrste razglednica, saj je bil posnet v kar štirih slovenskih mestih. Radolfi je o videospotu povedal: "Ker sem pesem poklonil Slovencem, sem želel, da bi z mano zapeli tudi v videospotu. Tako sem glavno vlogo v spotu, ki smo ga snemali v Mariboru, Celju, Ljubljani in na Bledu, namenil ravno ljudem. Snemanje je potekalo v resnično prijetnem in sproščenem duhu, še posebej pestro pa je bilo v BTC, kjer so se mi pridružili hokejisti Tilije Olimpije, in na Bledu, kjer je bilo kljub temperaturam, ki so bile krepko pod ničlo, zelo toplo vzdušje."

Kdo vse se pojavlja v Radolfijevem novem videospotu, si lahko ogledate tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.