Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Raguž izdal album

Ante Raguž Žurnal24 main
Ante Raguž, ki je do sedaj v glavnem pisal pesmi za priljubljenega hrvaškega pevca Jasmina Stavrosa in še nekatere slovenske izvajalce, je končno izdal svoj prvenec.

Kantavtor Ante Raguž, ki je do sedaj v glavnem pisal pesmi za priljubljenega hrvaškega pevca   Jasmina Stavrosa in še nekatere slovenske izvajalce, je končno izdal svoj prvenec, album pa je najavil tudi prvi singel Moje i ničije, ki ga spremlja zanimiv videospot, posnet na otoku Krk.

Na albumu, ki ga je pevec predstavil v enem od ljubljanskih lokalov, so strnjene avtorske ljubezenske pop balade prepoznavnega mediteranskega melosa in melodij. "Na njem so se znašle vse tiste meni ljube pesmi, ki sem jih še posebej hranil in jih nisem hotel dati nobenemu drugemu izvajalcu, vedoč, da hočejo biti samo moje in nikogar drugega," je povedal Ante in nam obenem zaupal, da je na albumu precej biografskih in nekaj avtobiografskih momentov. "Glavna smernica je bila ne razočarati sebe in poslušati svoj notranji glas, ker se ta nikoli ne zmoti, samo včasih je težko zbrati hrabrost in ga poslušati. No, jaz sem ga poslušal in posnel album," je za konec še dodal Ante.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.