Magazin > Film & Glasba & TV
4 ogledov

'Raj je, raj, na Rock Otočcu!'

Blata je letos zaradi deževnega vremena v izobilju. Žurnal24 main
Če po eni strani slabo vreme meša štrene organizatorjem Rock Otočca, pa je po drugi strani poskrbelo za še več blatnih užitkov.
"Skupaj v raju. Ne pretvarjamo se, radi se zbližujemo. Nestrpnost nam je tuja. Drugačni so enakovredni. Daljni nas ne motijo, bližnje imamo radi. Razpiramo stisnjene pesti, iščemo poglede odprtih oči," je sporočilo organizatorjev Rock Otočca.

Blato je zagotovljeno v brezmejnih količinah, saj ga sproti dela kar mati narava. Prvi pogoj za Rock Otočec je torej izpolnjen. Drugi je dobra glasba in tudi za to je poskrbljeno. Sobotni večer bo minil v družbi Društva mrtvih pesnikov, pa Vlada Kreslina in Malih bogov, nastopili bodo tudi Prljavo kazalište, nedeljski večer bodo popestrili Feres Mustafov, Tito&Tarantula, Orleki in še marsikdo.

Vsi zbrani bodo nasprotovali slabemu vremenu, kar so dokazali že v petek zvečer, ko so se postavili po robu nevihti s točo.

Poskrbljeno pa ni le za zabavo. Med drugim bo letos na prizorišču stala stojnica Informacijskega urada Sveta Evrope. Na programu so tudi stand up nastop, usmerjen k spodbujanju strpnosti in večkulturnosti, razprava o beguncih in prostovoljnem delu ter Živa knjižnica s predstavniki diskriminiranih skupin.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.