Magazin > Film & Glasba & TV
84 ogledov

Raj za ljubitelje house in balkan glasbe

Za vrhunec zabave je poskrbel dj Valentino Kanzyani.
1/19
Žurnal24 main
V četrtek je Kranj pridobil še eno zatočišče zabave željnih, klub Million, kjer bodo v prihodnosti na svoj račun prišli predvsem ljubitelji balkan glasbe.

V ritmih housea, za katere so uvodoma poskrbeli lokalni dj-ji, kasneje pa Valentino Kanzyani, se je odprl Million Club, ki se je prej imenoval Stars. No, če združimo pomen imen obeh imen (klub za milijon in zvezde, op. p.) nam je jasno, da bo to klub za blišča in žarometov željne obiskovalce. Že na otvoritvi smo srečali Rajka Hrvatiča, Mitja Okorna, glasbenika Dadija Daza, Saro Pirc (tekmovalka iz Big Brotherja, op. p.), nekdanjo lepo sosedo in voditeljico na Čarli TV Nežo Marovt, ki so prišli podpreti razvoj nočnega življenja na Gorenjskem. Valentina Kanzyanija pa je prišel podpreti tudi dj Umek.

Najboljše iz juga
Med znanimi obrazi smo srečali tudi Uršo Čepin, ki je pojasnila, da se je odzvala na povabilo prijatelja – lastnika kluba Edisa Bečića. Povedala je, da njen morebitni nastop v Million Clubu ni izključen, čeprav bo oder primarno namenjen glasbenim izvajalcem iz držav nekdanje Jugoslavije. Tako lahko že nocoj in jutri zvečer pričakujemo mlade Zvezde Granda – finaliste glasbenega tekmovanja, ki je v Srbiji zelo priljubljeno. 10. oktobra bo nastopil Aca Lukas, menda pa bo Million Club v prihodnosti gostil celo Ceco.

Otvoritvena zabava je uspela. © Žiga Intihar

 
Kanzyani je samo uvod
Sobote bodo tako rezervirane za "balkan" žure, petki zvečer pa bodo namenjeni privržencem elektronske glasbe, saj bo Edis Bečić – Bečo, ki je za izbor glasbe skrbel že v ljubljanskem Inboxu, poskrbel, da bodo tudi Kranjčani uživali v glasbenih setih najboljših slovenskih in tujih dj-jev.

Čeprav je interier ostal dokaj nespremenjen, se bo z novim lastnikom v  Kranju več dogajalo. Pevka in nekdanja piarovka Cvetličarne, danes pa piarovka kluba Manile v Kranju Kaly Kolonič meni, da je prav, da se zabava preseli tudi v druge kraje po Sloveniji. Glede konkurenčnosti pa je dejala, da bi morala biti v Kranju vsaj še dva takšna kluba in bi se zabave željni lahko dejansko odločali, na katerem plesišču se najbolje pleše.

Kot nam je pojasnil medijski predstavnik Filip Kocijančič, bodo v klubu poskrbeli za najboljšo zabavo. Tako nameravajo v prihodnosti razširiti tudi VIP prostor in za posebne goste vgraditi celo jacuzzi. Kranj se je tako uradno urvstil na seznam krajev, ki ponujajo dobro zabavo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.