Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Rambo Amadeus v Kinu Šiška

1/31
Žurnal24 main
V četrtek, 17. decembra je v kinu Šiška nastopil Rambo Amadeus, mož, ki je izumil izraz turbo folk, preden je ta doživel svoj veliki razcvet.

Komorno jazzovsko vzdušje, ki se je začelo ob 21uri, je naraščalo postopoma. Tokrat se je osredotočil na predstavljanje desete studijske plošce Hipishizik Metafizik. Za stopnjevanje je Rambo poskrbel tudi s komičnim poskakovanjem med igranjem kitare ter s "streljanjem" šal.  

Na odru je Antonije Pušić, kakor je umetnikovo pravo ime, namreč poln improvizacije, saj svojo besedno animacijo obrača po vetru aktualnih tematik. Tako se je v govorih konstantno obračal na Facebook, in to posrečeno. Beseda. ki ga precej dobro označuje, je nepredvidljivost, kar bi lahko rekli tudi za dolžino njegovega nastopa. Sam konec v kinu Šiška je Rambo prvič oznanil že po dobrih 30-ih minutah, vendar se je zadeva v resnici končala po dveh urah z dodatki vred. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.