Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Rambo spet na udaru

Stallone z vlogo v filmu Rambo 3 ni mogel stopiti iz svoje kože in preseči že zd Žurnal24 main
Kljub svojim 61-im letom Rambo oz. Stallone še ni za na odpad. Nasprotno, na premieri svojega 4. dela se je zelo dobro držal. Na premiero je bil tudi terminator Arnold Schwarzenegger.

Delita si isti rojstni dan: 6. julij 1946. Oba mediji radi pokličejo po imenu Rambo. Vendar ne, tokrat ni govora o predsedniku ZDA, George W. Bushu, ampak o enako staremu 61-letnemu gospodu, ki je od ameriškega predsednika težji za krepkih 14 kilogramov. Vendar 14 kilogramov mišic. Da, to je pravi Rambo - Sylvester Stallone.

Končno se je zgodila premiera novega filma o Rambu po dolgem času. Pravzaprav je minilo dolgih dvajset let, odkar si je Stallone nazadnje zavezal ruto okoli glave in poprijel za svojo mačeto. Rambu 4 napovedujejo velik uspeh, ciljna publika pa so predvsem starejši moški.

Seveda tudi Sylvester ni več v najbolj rosnih letih, vendar pa se za šestdesetletnika še vedno dobro drži. Na premiero je prišel s svojo mladostno ženo in tremi hčerkicami. Kot oče in mož očitno dobro kroti svoje ženske, kako pa je opravil delo Ramba, pa boste morali preveriti v kinematografih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.