Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Ramone in njoki

Na letošnjem festivalu bo nastopil tudi bivši član skupine Ramones Marky Ramone. Žurnal24 main
Že četrtič zapored se bo 27. in 28. junija v Ajdovščini odvijal Njoki festival, kjer boste lahko uživali v nastopih številnih odmevnih glasbenih skupin.

Priložnost, ki se je ne sme zamuditi, je po besedah Sandija Mavra, sooblikovalca programskega dela festivala, koncert Markyja Ramona (bivši član skupine Ramones). Poleg njega bodo nastopili The BellRays s pevko iz legendarne skupine MC5 in angleška skupina Fandagle . "Mogoče bodo nekatere spomnili na Elvis Jackson, to je tak veder ska punk," pravi Maver in dodaja, da bodo zagotovo navdušili tudi domači Murat & Jose, Klemen Klemen in hrvaški Elemental.

 
 

Vstopnice v predprodaji stanejo 10 evrov (en dan) in 19 evrov (dva dni). V ceno je všteto tudi kampiranje in bezen.

 
Zabave na bazenu
Ker se je festival preseli ob letno kopališe v Ajdovšini, se je spremenil tudi program. "Letos so Njoki kot nek pool party," pravi eden izmed ustvarjalcev festivala, Matjaž Jazbar. Sicer pa se bodo v Ajdovščini odvijale številne dejavnosti od grafitiranja do plesnih nastopov in stand up comedy šova. Atrakcija bodo raztavljene skulpture živali, seveda pa se bodo vsi lahko najedli tudi okusnih njokov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.