Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Ramsayjeva oddaja grozi kandidatoma

Gordon Ramsay Reuters
Producentje oddaje Ramsay rešuje kuhinje niso zadovoljni z medijskim pompom, ki obkroža lastnika restavracije, predstavljene v oddaji. Poslali so jima celo grozilno pismo.

Amy in Samy Bouzaglo nameravata danes znova odpreti svojo restavracijo, ki sta jo s pomočjo Gordona Ramsayja spet postavila na noge. A odprtje bo imelo grenak priokus, saj sta Amy in Samy pred nekaj dnevi prejela grozilno pismo producentov, v katerem so jima zabrusili, da morata povsem molčati o podrobnostih oddaje, sicer ju bodo oglobili za sto tisoč dolarjev – vsakega. "Kot nam je znano, bosta 21. maja organizirala javni dogodek, na katerem sta nameravala govoriti o izkušnjah v oddaji Ramsay rešuje kuhinje in vajinih pogledih nanjo. Če bosta to storila brez dovoljenja televizijske hiše in če bosta oddajo, voditelja ali producente spravila na slab glas, vaju bomo oglobili v skladu s točkami, navedenimi v pogodbi o sodelovanju," naj bi pisalo v pismu, ki so ga producenti poslali kandidatoma, poroča spletni portal RadarOnline.com.

Pismo so zaključili z besedami, da to velja za komuniciranje z javnostjo in mediji na vnovičnem odprtju restavracije, ki bo danes.

Prejela več groženj s smrtjo

To pa ni edina neprijetna stvar, ki se je v zadnjih dneh zgodila kandidatoma oddaje. Nedavno naj bi prejela grozilno pismo, ki napada njiju in njune hišne ljubljenčke, kar sta vzela zelo resno, zato sta odpovedala tiskovno konferenco, ki sta jo nameravala imeti pred slavnostnim odprtjem. Grožnje sta prijavila policiji, ta pa že sumi nekega moškega, zato sta se odločila za tožbo.

A če gre verjeti viru, to ni edini primer groženj, saj naj bi jih nenehno prejemala tudi prek Twitterja in Facebooka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.