Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Ranga bodo videli ...

Rango
1/13
Žurnal24 main
Režiser Piratov s Karibov se na filmska platna vrača s kameleonom Rangom, ki mora terarij zamenjati za nevarno divjino. Pogumnemu plazilcu je glas posodil najpopularnejši pirat, Johnny Depp.

Srečneži, ki so si s pravilnim odgovorom prislužili vstopnico za ogled predstave so: Tina G., Mateja R., Manca Š., Jernej K. in Karla B. R. Čestitke!

 

O zgodbi

Vse se začne, ko se Rango, dolgoletni hišni ljubljenček, ki je svet opazoval samo skozi steklo terarija, znajde sredi negostoljubne puščave. Pot ga kmalu zanese v mestece Prah, kjer je Divji zahod še kako živ.

 

Oglejte si napovednik za film in galerijo.

Po zabavnem spletu okoliščin postane šerif mesta in njegovo edino upanje, da bodo prebivalci sploh še kdaj dobili vodo. Njegov novi položaj pa ni všeč zločincem, ki mu želijo škodovati. A Rango se jim ne ukloni, temveč s pomočjo iznajdljivosti, prijateljev in obilo gole sreče postane to, česar celo kameleon ne more hliniti – pravi junak.

Animirano družinsko pustolovščino si lahko ogledate tudi v sinhronizirani različici. Slovenski Johnny Depp je Andrej Vozlič, družbo pa mu delajo še Vesna Slapar, Tone Kuntner, Sebastian Cavazza in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.