Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Rango ali pravi šerif Divjega zahoda

Rango
1/12
Žurnal24 main
Ameriški Zahod je videl že vrsto junakov, bleščečih in okornih, uglajenih in robatih, toda Rango je med vsemi nekaj posebnega. Ob 21.30 ga lahko ujamete na Filmu pod zvezdami na Ljubljanskem gradu.

Zgodba se začne, ko se Rango (Johnny Depp/Andrej Vozlič), dolgoletni hišni ljubljenček, ki je svet opazoval samo skozi steklo terarija, ob tem pa si domišljal, da je vrhunski igralec, znajde sredi negostoljubne puščave.

Že po nekaj korakih začne spoznavati njene nevarnosti. Nekako mu uspe priti v Prah, zadnje mestece, kjer je Divji zahod še živ. Poskuša se sicer zliti z okolico, kar kameleonu niti ne bi smelo biti pretežko, toda celo v pestri druščini plazilcev, dvoživk in raznovrstnih drugih puščavskih živali bode v oči.

Z več sreče kot pameti se v zakotnem mestecu proslavi kot junak in postane varuh zakona, kar pa ni niti najmanj všeč zločincem, ki se odločijo novemu šerifu pripraviti nepozaben sprejem.

Za vstopnico boste odšteli štiri evre.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.