Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Razkosani vampirji

Žurnal24 main
Prihaja tretji del, potem še četrto in peto nadaljevanje.

Prihodnji četrtek v slovenske kine prihaja tretji del mladinskega vampirskega trilerja z naslovom Mrk; sledila mu bosta četrti in peti.

Kot razkrivajo povzetki vsebine, se bo morala Bella v Mrku končno odločiti, ali bo pogubila Edwarda in ostala prijateljica z volkodlakom Jacobom ali bo zase izbrala vampirsko življenje. Zakaj ne bi naredila kar obojega? Iz tega logično sledita dva filma, ki jih bo Summit Entertainment (SE) posnel po četrti knjigi Stephanie Meyer (Breaking Dawn).

Zadnji del romanov o Somraku ima toliko gradiva, da ga je dovolj za dve nadaljevanji filmske sage, pravi scenaristka Melissa Rosenberg, ki ni prav nič skrivnostna: "Mislim, da bosta Bello prikazala kot človeško mater z otroki in Bello kot vampirsko mater." Prihodnost za Bello torej ostaja, prihodnost za SE pa tudi, saj bo namesto 700 milijonov dolarjev, kolikor je lani zaslužil z Mlado luno, dobil dvakrat toliko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.