Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Razkošne jahte - paša za oči

Internautica je izjemna priložnost tudi za testiranje ter nakup plovil in drugih Žurnal24 main
Dan si popestrite s sprehodom po portoroški Marini, kjer si lahko vse do 15. maja ogledate razstavo navtike Internautica.

Mednarodna razstava navtike Internautica vsako pomlad v mesecu maju popestri dogajanje na slovenski obali in sodi med vplivnejše srednjeevropske navtične dogodke v tem času.

Ima pomemben strateški vpliv na trg plovil in navtične opreme, kot tudi na razvoj navtičnega turizma v jadranski regiji in v Sredozemlju. Obiskovalcem vsako leto predstavlja številne navtične novosti in zanimivosti najpomembnejših svetovnih proizvajalcev. Predstavlja pestro ponudbo in tržišče za široko paleto različnih navtičnih in športnih proizvodov.

V zadnjih letih na Internautici povprečno razstavlja preko 250 razstavljavcev z več kot 1000 pomembnimi blagovnimi znamkami, med katerimi so vedno tudi najpomembnejša svetovna imena navtične industrije. Na sejemskem prizorišču se odvijajo zanimiva strokovna srečanja, konference ter izobraževalni, športni in družabni dogodki, ki popestrijo že tako zanimiv razstavni program.

Razstavni prostori bodo kot običajno tudi letos zavzemali precejšen del portoroške Marine. Pokriti razstavni prostori ter zunanje razstavne površine bodo ponujali raznolike možnosti za kakovostne predstavitve razstavljenih izdelkov in storitev.

Cena vstopnice je 12 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.