Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Razkrit namen Klemnove nove oddaje

Klemen Slakonja POP-TV-2
Klemen Slakonja bo oktobra začel voditi novo oddajo Je bella cesta na Pop TV.

Je bella cesta bo tematsko obarvana oddaja; v njej bomo spremljali različne rubrike, v katerih bodo aktivno sodelovali tudi tako ali drugače nadarjeni gledalci.

Klemen Slakonja bo z ekipo namreč dajal priložnost vsem nadarjenim piscem in pevcem, da nastopijo v oddaji in "zažgejo" s svojim hitom. Vsaka Je bella cesta bo namreč imela svojo himno. Voditelj bo vsak teden v oddaji naznanil naslov himne, ki ga bo treba vključiti v besedilo, v pisanju in izvedbi pa se bosta v živo pomerila dva še nepoznana slovenska glasbenika.

"Je bella cesta je oddaja s svojim karakterjem, vsebino in formatom. Gostov ne bomo imeli, v vsaki oddaji se bomo posvečali določeni temi. Izbrana tema pa bo držala rdečo nit celotni oddaji, v prvi bodo to TV voditelji. O tej temi bomo sami naredili dokumentarec, ker pa so vse teme tega sveta prisotne v telenovelah bo v Je belli cesti tudi prava slovensko-turško telenovela," nam je o novi oddaji povedal Slakonja in dodal, da bodo na različne načine angažirali gledalce. "V vsaki oddaji se bosta spopadla dva pisca in pevca, ki bosta pisala himno na temo oddaje in jo tudi odpela. Šli se bomo tudi izzive za gledalce, z drugimi besedami doma narejene skrite kamere, pa karaoke, kjer jih najmanj pričakujete, imitacije in glasbene točke. Dovolj razlogov za? Je bella cesta."

Priljubljeni voditelj je gledalce najprej navdušil z vodenjem šova Misija Evrovizija na RTV Slovenija, nato pa je ustvarjal in vodil šov Zadetek v petek na TV3 Medias. S zadnjimi se ni razšel v dobrih odnosih.

Komentarjev 1
  • LJ24 15:59 19.september 2013.

    Na koncu vsi pristanejo na POP TV s katerim se skregajo in gredo pol na RTV SLO pa potem spet ns POP pa spet na RTV, tako pač je. Zdej imajo pa še vmesno postajo Planet...