Magazin > Film & Glasba & TV
97 ogledov

Razkrivamo hišo Zmenkov na slepo

Hiša Zmenek na slepo resničnostni šov
1/8
Planet TV
Tekmovalci v novem šovu Zmenek na slepo se bodo za tri dni vselili v hišo, kjer se bodo spoznavali. Pokukali smo v prostore hiše.

Ekipa resničnostnega šova Zmenek na slepo nam je dovolila, da pokukamo v hišo, v kateri bodo živeli tekmovalci. Tekmovalci, ki bodo iskali svojo sorodno dušo, se bodo vselili v hišo, ta stoji v okolici Ljubljane.

Ženskam lepotilni kotiček, moškim kotiček za zabavo

Dekleta bodo stanovala v svoji etaži, kjer je bivalni del pobarvan v vijolične odtenke, seveda pa ne manjka prečudovita mizica za ličenje. Soba je odeta v peščene barve, medtem ko je kuhinja popolnoma bela. V tretjem nadstropju hiše bodo imeli tri dni svoj brlog moški. Moška dnevna soba je odeta v črno-modre odtenke. Police so polne knjig in umetniških skulptur. Moški imajo tudi kotiček za zabavo, a je tudi ta za zdaj še skrit očem javnosti.

Zmenki bodo v čisto temni sobi

V čisto svojem nadstropju se nahaja temna soba, v kateri bodo imeli tekmovalci zmenke. Soba je popolnoma črna in s prostim očesom se ne vidi popolnoma nič.

Zanimalo nas je tudi, kako sta videti dnevna soba in kopalnica, a ekipa pravi, da naj kakšen del stanovanja zaenkrat ostane še skrivnost.

Prijave še možne

Medtem ko se bodo prvi tekmovalci za tri dni že vselili v hišo, je sodelovanje še vedno mogoče. Prijavite se lahko na elektronski naslov zmeneknaslepo@planet-tv.si in morda boste prav v hiši ljubezni našli svojo sorodno dušo.

Komentarjev 2
  • maneken 10:09 21.december 2013.

    A za istospolne tudi? Da ne bodo rekli, da so spet diskriminirani :-)

  • Ziher 08:27 21.december 2013.

    Ponoči je vsaka krava črna.