Magazin > Film & Glasba & TV
187 ogledov

Razkrivamo, kdo je Ivica

Ivica, Kmetija: Nov začetek
1/6
Planet TV
Prodajalka Ivica, ki je tekmovalce v šovu Kmetija: Nov začetek razveseljevala z dobrotami s tržnice, se predstavi. Med drugim je povedala tudi, kaj si misli o Denisu.

Od kje prihajate? Ste samski, imate družino? 
Trenutno živim v Velenju, pred tem sem približno 15 let živela v ZDA. Imam sina, ki vozi motokros že od drugega leta, in hčerko, ki je leta 2008 prišla iz ZDA. Imam tudi vnuka Erika, ki je star 1 leto. Imam tudi partnerja, ki je zaposlen v premogovniku in ga poznam že iz osnovne šole. Pestro življenje ...

Kako je prišlo do sodelovanja s Planet TV? 
Po dolgem nagovarjanju sva se s hčerko skupaj prijavili na Kmetijo: Nov Začetek in so me nekako izbrali po mojih kompetencah za branjevko, saj delam v prodaji že od svojega 18. leta. Seveda so me pred tem tudi preizkusili in glede na to, da sem kar žilava, sem bila izbrana. Bila sem zelo vesela, ko so me izbrali in sem jim tudi hvaležna, bilo mi je v ponos in zame je to bil nov izziv, ki ga še nisem dala v življenju čez. Sodelovala sem z ekipo ljudi, ki so presenetljivo dobra ekipa in še nisem doživela, da bi toliko ljudi, tako lepo in s takšno odličnostjo sodelovalo skupaj brez napetosti in problemov.

Ste res zaposleni v Mercatorju? 
V Mercatorju nisem zaposlena, ampak mi je Mercator drag pri srcu, zato sem jih tudi z veseljem zastopala.

Kako se pripravite na obisk kmetije? Kaj je za vas najtežji del? 
Obisk kmetije mi je v veselje, saj nekako vzpostaviš stik s tekmovalci in veš, da jim ni lahko. Ni jim pa tudi ravno težko. Najtežji del je, ker hrane ne izbiram sama, ampak jo izbira Mercator. Sama bi jim prodala še večjo količino hrane in izdelkov.

Za koga od tekmovalcev navijate? 
Nekako se je težko odločiti, ker so mi prav vsi pri srcu dragi. Seveda imam svojega favorita , ampak naj to ostane skrivnost.

Kakšno je vaše mnenje o Denisu? Kako vam je bilo všeč njegovo spogledovanje? 
Denis je oseba, ki je rada v središču pozornosti in takšno je tudi njegovo obnašanje. Super fant, zabaven in ker se tudi jaz rada hecam, sva se tudi nekako ujela. Zame bi vsekakor bil premlad,če bi bila 15 let mlajša ... Imam pa hčerko, ki ima zelo podoben značaj kot Denis, in mislim, da bi prav lepo "pasala skupaj".

Kaj pravite na to, da so vam ukradli sir? 
Ko so mi ukradli sir, sem bila razočarana, ker sem mislila, da imajo malo več spoštovanja do mene. Malo sem se počutila, kot da mogoče želijo briti norca iz mene. Nerada uporabljam besedo "ampak", ampak, naj jim bo. Vem, da jim ni bilo lahko in da je to borba. Upam, da jima je teknil.  V krizi človeku pride marsikaj v glavo, lahko bi ga pa delila z ostalimi.

Ste si kdaj želeli, da bi jim lahko dali več, kot so lahko kupili? 
Jaz osebno bi jim vsekakor ponudila več, realno pa mislim, da so dobili dovolj. Ravno toliko, kot so potrebovali.

Kdo je najboljši pogajalec med tekmovalci? 
Najboljši pogajalec med tekmovalci je vsekakor Denis. Mlad, poln entuziazma in volje do življenja. Nima dlake na jeziku in strašno rad govori. Kar je odlično tako za prodajalce kot za kupce, ki prodajajo prodajalcu. Od deklet pa mislim, da bi bila najboljša Žana. Tudi idejo za Mercator Pika kartico je dala ona.

Bi se vi prijavili v šov?  
Vsekakor. Zelo zanimiva izkušnja. Pa še kakšen kilogram bi izgubila zagotovo.

Vas ljudje zdaj prepoznajo na ulici? Vas kdo kdaj ustavi? Kakšne so vaše izkušnje? 
Ljudje me ustavljajo po vsej Sloveniji in zaenkrat negativnih komentarjev še ni bilo, kar mi je v ponos. Pričakuješ pa lahko vse. Ljudje so prijazni in vsi me poznajo po imenu. Najbolj smešno je, ko grem v trgovino, ko me ogovorijo trgovke na blagajni, ki jih ne poznam, kot da smo sodelavke ali prijatelji že sto let. Nič hudega, to mi je vsekakor v veselje, saj imam rada ljudi.

Kako vaše pojavljanje v šovu komentirajo vaši bližnji? 
Moji bližnji so ponosni in veseli, redno spremljajo oddajo Kmetija Nov Začetek in navijajo za tekmovalce in komentirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.