Magazin > Film & Glasba & TV
66 ogledov

Razočarane gospodinje se poslavljajo

Razočarane gospodinje Promo
Priljubljena serija Razočarane gospodinje se bo po osmi sezoni, ki jo bodo v ZDA začeli predvajati konec septembra, poslovila z malih ekranov.

Zadnja epizoda Razočaranih gospodinj se bo v Ameriki odvrtela maja, potem pa se bodo glavne junakinje poslovile od gledalcev. Po poročanju ameriških medijev so Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross in Eva Longoria v šoku zaradi nenadnega konca, saj so pričakovale še vsaj eno sezono, in da se bodo od občinstva poslovile leta 2013.

Razlog za konec serije, ki bi se predvidoma moral zgoditi po deveti sezoni, so visoki produkcijski stroški, slabi rezultati gledanosti in velike plače zasedbe. A ustvarjalci pravijo, da še nič ni dokončno, saj je vse odvisno od gledanosti zadnje sezone. Odločitev bo padla po prvih epizodah.

Razočarane gospodinje so se na malih ekranov prvič pojavile leta 2004 in so nemudoma postale velik hit. Osvojile so kar nekaj nagrad, med tudi njimi emmyja in zlati globus. V prvi sezoni si je eno epizodo povprečno ogledalo 23,71 milijona gledalcev, v naslednjih sezonah pa je občinstvo skopnelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.