Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Razprodani na Portugalskem in v Španiji

Noctiferia
1/3
Arhiv organizatorja
Skupina Noctiferia je zelo uspešno začela svojo evropsko turnejo, na kateri nastopajo kot posebni gostje švedske zasedbe In Flames. Prvi koncert na Portugalskem in sledeči trije v Španiji so bili vsi razprodani.

Skupina Noctiferia, za katero je že več kot 15 let nastopanja, štiri studijske plošče ter nešteto koncertov, se trenutno nahaja na enomesečni turneji po Evropi z naslovom Sounds of a playground fading. Turnejo, na kateri bodo predstavljali svojo zadnjo ploščo Death Culture, so začeli na Portugalskem, in sicer 13. septembra v Portu, sledili pa so še štirje koncerti v Španiji – vsi so bili razprodani.

V okviru turneje bodo nastopali kot posebni gostje švedske skupine In Flames, ki so jo bralci revije Metal Hammer razglasili za najboljšo glasbeno skupino v živo leta 2011, organizatorji pa ocenjujejo, da si bo skupini na 20 koncertih v 15 evropskih državah ogledalo nad 40 tisoč obiskovalcev. "Ker je od naše zadnje turneje po Španiji in Portugalski minilo že kar nekaj let in ker In Flames oboževalci slovijo kot zelo zahtevni avdiofili, ki so vajeni koncertne perfekcije, so nas reakcije na naše nastope izjemno pozitivno presenetile. Občutek, ko nastopaš pred polno dvorano, ki popolnoma sodeluje med celim koncertom, je neverjeten. Po vsakem koncertu smo vsaj eno uro namenili podpisovanju in fotografiranju z oboževalci – tega nivoja navdušenja enostavno nismo bili vajeni," je povedal član skupine Noctiferia Uroš Lipovec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.