Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Razstavišče v transu

Za Electronic Carnival, na katerem bo osrednja zvezda švedski DJ Sebastian Ingro Žurnal24 main
Electronic Carnival. Gospodarsko razstavišče bo med 18 didžeji gostilo tudi Sebastiana Ingrossa.

"Sebastian Ingrosso je trenutno med najbolj iskanimi didžeji na svetu. Veseli smo, da nam ga je uspelo pripeljati na letošnji Electronic Carnival na vrhuncu njegove kariere. Kot član Swedish House Mafie trenutno kraljuje na glasbenih lestvicah s super hiti," o osrednji zvezdi posebne izdaje Electronic Carnivala United As One pravi organizator dogodka Matic Rogan iz Tastefuleventsa.

18 didžejev bo nastopilo v Ljubljani, med njimi Cosmic Gate (trance), Ben Sims in Paul Mac (techno) ter Cristian Varela in Marko Nastić (techno).

Eden od vrhuncev elektronske glasbe v Sloveniji se bo zgodil ta petek na Gospodarskem razstavišču, v treh arenah pa bo nastopilo kar 18 tujih in domačih didžejev.

Manj zahtevni kot rockerji
Kot pojasnjuje Rogan, letošnji didžeji nimajo velikih zvezdniških zahtev: "Največje ima seveda Ingrosso, vendar zahteve didžejev ponavadi niso tako velike, kot so zahteve rock ali pop zvezdnikov. Njegove so seveda hotel s petimi zvezdicami, posebna vodka ciroc, katere lastnik je P. Diddy, penina dom perignon in restavracija, ki jo bo na dan dogodka sam izbral v Ljubljani."

Med domačimi didžeji bo tokrat osrednja zvezda Beltek. "Njegova kariera se strmo vzpenja. Zelo cenjen je tudi v tujini, kjer pogosto nastopa. Veseli smo, da bo kot zadnji in obenem edini slovenski didžej nastopil v glavni areni," dodaja Rogan.

Posebna predstava
Organizatorji pričakujejo, da bo tokratni Electronic Carnival najbolj obiskan do zdaj.

"Nadgradili bomo tehnično postavitev dogodka samega. Obiskovalcem bomo ponudili super laserski šov ter posebno predstavo sredi dogodka, vsak obiskovalec pa bo prejel tudi svetlečo zapestnico," o dogodku še pove Rogan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.